Szolgáltatásainkkal kapcsolatban keressen bátran telefonon vagy e-mailben!

Csatornakamerázás

A csatornarendszer kamerával történő belső vizsgálata megmutatja az esetleges sérüléseket (törés, horpadás), idegen anyagok jelenlétét, vagy bármilyen jellegű meghibásodást. A kapott információk nagyban megkönnyítik a további munkafolyamatokat. Amennyiben bontásra kerülne a sor, annak pontos helyét és kiterjedését is be tudjuk mérni.

Tűzivíztározók tisztítása

A jogszabályban előírtak alapján a tűzivíztározók létesítése kötelező. Ezeknek a tisztítása elengedhetetlen. Vállaljuk az ilyen jellegű tározók, medencék tisztítását, magas nyomású mosását.

Műtárgyak, nagy értékű felületek tisztítása

Kiemelt figyelemmel vállaljuk műtárgyak, nagy értékű felületek, medencék tisztítását, takarítását, magasnyomású mosását és az ebből keletkezett szennyeződések elszállítását. Célgépeink és szaktudásunk lehetővé teszik az összetett munkafolyamatok elvégzését, kivitelezését is.

Szennyvízmedencék, hulladéklerakók, csurgalékvíz tárolók tisztítása

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a különböző szennyeződések utáni, környezetvédelmi szempontú takarításban, legyen az bármilyen típusú háztartási hulladék.

Sár-, és homokfelhordásos felületek, a lapostetők tisztítása

Ahol a felhordott szennyeződés rongálhatja, koptathatja a burkolat minőségét, élettartamát, ott mi hatékonyan elvégezzük a szükséges takarítást, megtisztítjuk a sérülékeny felületeket!